Στέλιος Στυλιανίδης

ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

stelios stilianidis

Επιμελητής

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο του Μιλάνου. Η διπλωματική του εργασία, σε συνεργασία με το ίδρυμα «Giorgio e Isa de Chirico», με τίτλο «Αρχιτεκτονική της Ιταλικής πλατείας Giorgio De Chirico», παρουσιάστηκε στο Επιμελητήριο Αρχιτεκτόνων της Ρώμης. 

Μαζί με την Αρχιτεκτονική, τα ενδιαφέροντά του διαδίδονται στις εικαστικές τέχνες, τη φωτογραφία και τη γλυπτική. Συνεργάστηκε με τον διεθνώς φημισμένο φωτογράφο Gianpaolo Barbieri στην επεξεργασία του τοπίου ενός νέου φωτογραφικού έργου "I Personaggi di Shakespeare", για μια έκθεση και για την έκδοση ενός βιβλίου. Το φθινόπωρο του 2018, με την αιγίδα του Ιταλικού Ινστιτούτου του Προξενείου του Χονγκ Κονγκ, παρουσίασε ένα εργαστήριο με το έργο των φωτογράφων Gian Paolo Barbieri, Rohn Meijer και Alessandro Treves.

Το 2018, έγραψε το πρώτο του θεατρικό έργο για μια σειρά παραστάσεων με τίτλο "Dipingere in Corsivo", "Memorie di Giorgio De Chirico" που παρουσιάστηκε στα εγκαίνια του Δημοτικού Μουσείου της Monza και λίγο αργότερα στο μουσείο Villa Reale di Monza, για να συνοδεύσει την έκθεση "Από τον Hayez στον De Chrico".

Στο Μιλάνο, ασχολείται με τη φροντίδα και την κατασκευή εκθεσιακών χώρων για διεθνείς εταιρείες και εταιρείες σχεδιασμού κοσμημάτων.

2018

Εργαστήριο με το έργο των φωτογράφων Gian Paolo Barbieri, Rohn Meijer και Alessandro Treves.

Italian Institute of the Hong Kong Consulate

Outside the bowl

Έργα

Λάβετε ενημερώσεις από τους καλλιτέχνες

    Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας.